Vægdekoration til børneværelset i 2019

Er du på udkig efter det nyeste nye indenfor vægdekoration til børneværelset?
Så er vores guide “Vægdekoration til børneværelset i 2019” lige noget for dig!

Vi har fundet de sødste, bedste og mest nuttede børneplakater på markedet og bringer dem nu til dig.

Børneplakat #1:

Den første børneplakat vi bringer dig, er vores helt klare favorit, nemlig den søde giraf plakat. Den søde giraf har fået et sødt kaldenavn, nemlig: “miniature giraffen” fordi, som du nok ser er den “skrumpet” lidt – hvilket bare gør den endnu mere nutter.

Børneplakat #2:

Den næste børneplakat vi giver dig, er en læringsplakat, der har til formål at gøre det sjovt for børn at lære i en tidlig alder, med vægdekoration på børneværelset. Vi bringer dig den flotte ABC Plakat.

Sådan booster du din Google Rank med onpage seo

Vil du gerne have en bedre placering på google og heraf booste din Google Rank eller placering i SERP.

Inden vi hopper ud i hvordan du booster din Google rank med Onpage SEO optimering skal vi have klarlagt hvad er SERP egenligt.

SERP står for Search Engine Result Page som direkte oversat til dansk betyder Søgemaskine resultat side – og skal forståes som din placering i en google søgning på et specifikt søgeord eller søgesætning.

Et eksempel kunne være søgningen på SEO værktøjetTiny Ranker” Laver du denne søgning kommer der en side frem med 10 resultater: heraf Søgemaskinens resultat side kaldet SERP.

Opdaterer dine Title tags og metabeskrivelse

Har du udgivet et blogindlæg eller en side som har lagt på google mere end et par måneder, så er det på tide at opdaterer dine title tags og metabeskrivelser udfra GSC.

GSC står for Google Search Console og er et gratis SEO værktøj som ikke mindst er fantastisk men nødvendigt hvis man gerne vil til tops i googles SERP eller forbedre sin google rank generelt.

Opdaterer dine billeders alt titler og alt tekster

Når du har

 

 

Hjælp børn på julemærkehjem og giv dem smilet tilbage

Det er ved at være juletid og det er på tide at finde lommebogen frem og puste støvet af og finde dankortet frem.

Julen går udpå næstekærlighed og derfor mener vi her hos Victorem at det er på tide at hjælpe andre mennesker i nød – Særligt børn!

Vi er faldt over en særdeles fantastisk indsamling til julemærkehjemmene fra Samlind.dk

Her kan du gå ind og støtte julemærkehjemmene som går 100% ubeskåret til deres fond!

På Julemærkehjemmene får udsatte børn hjælp til at tackle Mobning, ensomhed og lavt selvværd. Lige nu venter flere hundrede børn på at komme på et ophold.

I over 100 år har Julemærkehjemmene hjulpet udsatte børn i hele Danmark og det skal de forsætte med!

Der er ingen børn der skal stå udenfor fællesskabet

Julemærkehjemmene er unikke. Det er de af flere grunde. Julemærkehjemmene har eksisteret i over 100 år, og det har de, fordi danskerne støtter op om hjemmene og vores hjælpearbejde. Julemærkehjemmene er næsten udelukkende drevet af indsamlede midler og heraf er det vigtigt du går ind på Samlind.dk og giver en donation i dag.  Julemærkehjemmene er vores allesammens projekt og dette indlæg er har til formål at skabe opmærksom for denne sag!

På papirene er Julemærkehjemmene private døgninstitutioner, hvor børn mellem 7 til 14 år de: bor, lever og går i skole, i de 10 uger et ophold varer. Men for os er det børnenes midlertidige hjem, og den følelse ønsker vi også, børnene skal have. Vi passer på hinanden og vores fælles midlertidige hjem.

Hjælpearbejdet er tilpasset børnenes behov hver især

Julemærkehjemmene er et tilbud til børn der mistrives. I 1900-tallet var det børn fra baggårdene i København. De var underernærede og led af mangelsygdomme. Op igennem tiderne har hjælpearbejdet ændret sig. Fordi samfundet har ændret sig. Fælles for de børn, der i dag søger om hjælp på et af vores fem Julemærkehjem, er, at de har et lavt selvværd, er socialt isolerede og ofte har været udsat for mobning. Mange er også overvægtige.

Deres kerneopgave:
Ingen børn skal stå uden for fællesskabet

På Julemærkehjemmene lærer vi børn at indgå i fællesskaber, for det er forudsætningen for deres trivsel, læring og udvikling.

Vi skaber en tryg hverdag for børnene, som fremmer deres fysiske og mentale sundhed, og giver børnene en oplevelse af glæde og værdighed.

Alt arbejdet foregår i tæt samarbejde med barnets familie, skole og kommune. Fordi sådan sikrer vi, at de gode resultater, vi skaber sammen med børnene og deres familier, bedst fastholdes.

Velfungerende, trygge og faste rammer er forudsætningen for at et barns ophold på et Julemærkehjem er succesfyldt. Derfor er alle ansatte og frivilliges arbejde i Julemærkefonden en forudsætning for et vellykket ophold. Sammen gør vi en forskel for udsatte børn i Danmark.

Vores opgave er også at fastholde den høje tillid og det gode omdømme, vi har i den danske befolkning. Det gør vi ved at have et højt engagement, gøre det vi siger og tilstræbe at være ordentlige i alle forhold.

Vi er åbne omkring vores arbejde, og så længe det er foreneligt med børnenes tarv, er vi glade for at vise Julemærkehjemmene og vores hjælpearbejde frem.

Informationer:

Børn, der kommer på Julemærkehjem bliver fulgt op til et år efter, de afslutter deres ophold. Både barn og forældre besvarer spørgeskemaer, når barnet starter og slutter hos os og 4, 8 og 12 måneder efter opholdet.

Besvarelserne danner grundlag for vores resultatdokumentation. Her er et uddrag af de vigtigste tal, der viser, hvordan et ophold på Julemærkehjem hjælper barnet til både at opnå gode resultater og fastholde dem.

Kilde: Julemærkefonden

_______________________________

Inspiration til børneværelset 7 tips & råd til indretning af børneværelset

Har du/i lige fået en lille ny, et ekstra familiemedlem eller en søn eller en datter? – puha nu står man pludselig overfor en masse indretningsudfordringer og én af det helt store er “Hvad skal vi dog hænge op på væggene?

I dette blogindlæg vil vi bryde ned 7 idéer og tips til indretning af børneværelset med flotte børneplakater, dyreplakater & læringsplakater.

Tjek indlægget ud! – eller find & køb din næste design plakat hos Smilbart.

1.  tip: Plakater til børneværelset – Giraf plakat

Vores første idé af plakater til børneværelset

Børneplakaten Giraf til børneværelsetDu kan finde & købe Giraf Plakaten til børn her

2.  tip: Læringsplakat til børn – Verdenskortet

Skal dit barn lærer om hele verdens dyr og hvor de kommer fra? – Med verdenskortet til børn er der illustreret og placeret dyr fra hele verden hvorfra i verdenen de kommer fra. Design af dyrene stammer fra Smilbarts store udvalg af plakater som de selv har designet. Du finder blandt andet Grisenplaceret i Danmark og Isbjørnen placeret på Grønland. Verdenskortet byder på mere end 20 dyre placeret rundt omkring i hele verdenen og er læringsrig for småbørn der er i indlæringsfasen. Verdenskortet til børn er idéelt til børneværelset og skønt at se på. Det leveres i A3 Formaet som er Svanemærket af Nordisk Ministerråd. Besøg Nordisk Minsterråd herfor yderligere informationlæringsplakat til børn verdenskortDu kan finde & købe verdenskortet til børn her

_____

 

2.  tip: Design plakaten til drengeværelset: Dinosaur plakat

Selvom dinosaurerne uddøde for mere end 65 mio. år siden, så mener vi denne dino plakat (Dinosaur plakat) er et fantastisk design og forslag til indretning af drengeværelset. Den er special designet og udviklet af Smilbart og findes derfor kun i deres shop.

Dinosaur plakat til drenge værelsetDu kan finde & købe Dinosaur plakaten her

______________________________________

Find din næste børneplakat på www.Smilbart.dk

De har netop fået udviklet ny webshop i samarbejde med WHOM – Et Online marketings bureau med speciale i SEO & Hjemmeside udvikling med speciale i WordPress.

Sidste opdateret: 07-12-2018

Hvorfor er de bedste løg altid de mindste

rødløg almindeligt løg hvidløg charlotteløg

I dag mens jeg stod og skar løg til aftensmaden kom jeg til at tænke på – Hvorfor er de bedste løg altid de mindste og mest besværlige at skærer og tilberede.

Lad os tage dem fra en ende af.

Det almindelige løg – Godt men også lidt kedeligt

et almindeligt gult løg

Det almindelige gule løg som vi kender det – Ét lidt kedeligt men effekttivt løg.

Indhold: Høj i vitamin C, løg er en god kilde til kostfiber og folinsyre. De indeholder også calcium, jern og har en høj proteinkvalitet (forholdet mellem mg aminosyre / gram protein). Løg er lav i natrium og indeholder ingen fedt. Løg indeholder quercetin, et flavonoid (en kategori af antioxidantforbindelser).

Selvom det almindelige gule løg er lidt kedeligt, så går det jo rigtigt godt med mange klassiske danske retter som Mørbradgryde eller Engelsk bøf med bløde løg.

Rødløg – Et rigtigt godt løg og en god størrelse

 

 

Styrk din Virksomhed online med den rette partner

WHOM Associate webudvikling wordpress seo søgemaskineoptimering

WHOM – Styrk din virksomhed online

Igennem vores Partner WHOM

Mere end bare et WordPress Webbureau

Med mange års erfaring har WHOM gentagne gange udviklet flotte, innovative HjemmesiderWebshops & Blogs og med sidstnævnte kan vi samtidigt nævne at det er ligeledes WHOM der har udviklet hjemmesiden Victorem.dk samt står for den daglige drift & markedsføring.

I deres portfølje kan hjemmesider & Webshops som Cross CaféBauer Skincare Jeres Gulvsliber nævnes – for bare at nævne et par stykker.
Hvis du er interesseret i at s

 

Online Markedsføring samlet ét sted

Om du er på udkig efter en Google Adwords “Google Ads” konsulent, en SEO “Søgemaskineoptimering” Specialist

Billige Børneplakater og Vægdekoration til børneværelset

Børneplakat Verdenskort Plakat

Smilbart Design – Mere end bare en Webshop

Er du på udkig efter unikke børneplakater eller et alternativ til vægdekoration til børneværelset som ikke bare er flotte men samtidigt byder på kvalitetsindhold til indlæring for børn

På opdagelse i dyreriget & Verdens dyr

Er du glad for dyr og plakater? – Så finder du et fantastisk udvalg i webshoppen hos Smilbart Design – De har selv designet deres plakater som byder på blandt andet Den Søde Lille Gris“, “Det Lille Får” og “Kaninus – Den søde kanin

En stor verden – Fyldt med dyr, men hvor er de fra?

At se noget visuelt foran sig gør det væsentligt lettere at lære og forstå – særligt for børn, hvis hjerne i udviklingsårene er i rivende udvikling og med Plakaten: Verdenskortet kan du lære dit barn om verdens dyr og hvor de er fra. Børneplakaten “Verdenskortet” byder på

Sammenspil mellem leg & læring – Gør det sjovt at lære Alfabetet & Tal

Hos Smilbart Design har de et fantastisk koncept kaldet “Sammenspil mellem leg & læring” – som går ud på at gøre læring til børn sjovere og mere spændende. De har udviklet blandt andet en fantatisk ABC Plakat hvorpå du finder et dyr foran hvert bogstav der skal gøre det lettere for børn at huske bogstaverne ved hjælp af et visuelt hukommelsestrick, nemlig billedet af et dyr der har forbagstavet med det dertilhørende bogstav. At lære alfabetet kan være svært, men med Smilbarts læringsplakat; ABC Plakaten bliver det til en leg.

En anden sjov & indlæringsrig børneplakat du finder hos Smilbart er deres Tælleplakat – Den er udviklet for de helt små der skal lære de første tal at kende og strækker sig fra tallen 1 – 10 (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10) og har motivet fra deres puplære børneplakater; “Giraffen