Inspiration til børneværelset 7 tips & råd til indretning af børneværelset

Har du/i lige fået en lille ny, et ekstra familiemedlem eller en søn eller en datter? – puha nu står man pludselig overfor en masse indretningsudfordringer og én af det helt store er “Hvad skal vi dog hænge op på væggene?

I dette blogindlæg vil vi bryde ned 7 idéer og tips til indretning af børneværelset med flotte børneplakater, dyreplakater & læringsplakater.

Tjek indlægget ud! – eller find & køb din næste design plakat hos Smilbart.

1.  tip: Plakater til børneværelset – Giraf plakat

Vores første idé af plakater til børneværelset

Børneplakaten Giraf til børneværelsetDu kan finde & købe Giraf Plakaten til børn her

2.  tip: Læringsplakat til børn – Verdenskortet

Skal dit barn lærer om hele verdens dyr og hvor de kommer fra? – Med verdenskortet til børn er der illustreret og placeret dyr fra hele verden hvorfra i verdenen de kommer fra. Design af dyrene stammer fra Smilbarts store udvalg af plakater som de selv har designet. Du finder blandt andet Grisenplaceret i Danmark og Isbjørnen placeret på Grønland. Verdenskortet byder på mere end 20 dyre placeret rundt omkring i hele verdenen og er læringsrig for småbørn der er i indlæringsfasen. Verdenskortet til børn er idéelt til børneværelset og skønt at se på. Det leveres i A3 Formaet som er Svanemærket af Nordisk Ministerråd. Besøg Nordisk Minsterråd herfor yderligere informationlæringsplakat til børn verdenskortDu kan finde & købe verdenskortet til børn her

_____

 

2.  tip: Design plakaten til drengeværelset: Dinosaur plakat

Selvom dinosaurerne uddøde for mere end 65 mio. år siden, så mener vi denne dino plakat (Dinosaur plakat) er et fantastisk design og forslag til indretning af drengeværelset. Den er special designet og udviklet af Smilbart og findes derfor kun i deres shop.

Dinosaur plakat til drenge værelsetDu kan finde & købe Dinosaur plakaten her

______________________________________

Find din næste børneplakat på www.Smilbart.dk

De har netop fået udviklet ny webshop i samarbejde med WHOM – Et Online marketings bureau med speciale i SEO & Hjemmeside udvikling med speciale i WordPress.

Sidste opdateret: 07-12-2018

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *